marți, 4 februarie 2014

Galaxy S Duos



Am ales sa prezint pentru prima data Samsung Galaxy S Duos,un telefon care are un design multumitor si cel putin pe hartie performante decente.Este tot mai prezent in vitrinele marilor companii de telefonie mobila si vine cu un pret acceptabil,in jur de 120~150 de euro.
Despre carcasa,butoane si chrome nu o sa vorbesc pentru ca este evident pentru toata lumea cum arata acest telefon si din ce materiale este facut.Ma voi concentra asupra performantelor lui.
In primul rand telefonul a fost butonat de mine zile intregi,fiind telefonul unei bune prietene si astfel am ajuns la niste concluzii:
1.Puncte proaste: 
- ecranul telefonului desi de 4inch,e de o calitate slaba,fiind TFT de 16 milioane de culori.Ceea ce inseamna ca daca doriti un contrast bun sau o imagine foarte buna,telefonul nu este indicat.
- procesorul de 1 GHz pare decent mai ales in combinatie cu cei 768 MB RAM insa telefonul are lag,de multe ori paraseste aplicatii fara a da vreo explicatie si de foarte multe ori pentru a il face sa isi revina din 'neraspunderea' la comenzi,trebuie il blochezi de la buton apoi sa il deblochezi.Are foarte multe bug-uri.
- bateria la o utilizare putin mai intensa cedeaza usor,adica daca il vei cumpara vei fi nevoit sa il incarci aproape zilnic.
2.Puncte bune:
- Telefonul desi nu poate fi actualizat la ultimele versiuni de Android,ruleaza pe versiunea 4.0 ,ceea ce inseamna ca poti face destule lucruri pe el si poti avea acces la multe aplicatii si jocuri.
- Un punct bun in privinta mea ar fi faptul ca este dual-sim
- Are o camera buna care face poze destul de clare si la o rezolutie acceptabila
Parerea personala: Daca doriti sa aveti un telefon prin care sa accesati Facebook,Whatsapp,instagram sau aplicatii de genul acest device va este ideal insa daca doriti mai mult ca de ex: sa jucati ultimele jocuri sau sa rulati anumite aplicatii mai costisitoare nu va recomand acest telefon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu